Livsstilsforløb

Går du med tanker om og motivation for at skabe en positiv forandring af din nuværende livsstil f.eks. at tabe dig i vægt, at komme i bedre form, forebygge livsstilssygdomme eller generelt få en sundere livsstilsform så se her

Til januar starter vi et nyt forløb på klinik for Fysioterapi, med målet om at skabe en positiv ændring af din nuværende livsstil.

Der oprettes hold efter behov – så tag endelig kontakt til klinikken hvis du er interesseret.

Livsstilsforlb 1

Forløbet vil indeholde:

  • Individuel indledende samtale (forventningsafstemning) omkring, egne værdier og værdibaserede mål (målsætning) samt kropsundersøgelse med mulighed for måling af kondition, styrke, kropsmål og -vægt.
  • Ugentlig træning med fysioterapeut (1 time) på hold indeholdende puls og styrke
  • 3 oplæg/peptalks/foredrag af 30 minutters varighed i tillæg til holdtræning omhandlende sund livsstil, kost og adfærdsændring samt det videre forløb efter de 12 uger.
  • Afslutning på forløb med ny måling af kondition, styrke, kropsmål og -vægt inkl samtale om videre forløb – hvordan holder jeg fast i de positive ændringerne.
  • (evt. individuel kostvejledning)

Igennem arbejdet med motion, kost og ikke mindst personlig adfærd, vil du have de bedste forudsætninger for at skabe en positiv forandring i dit liv og få en mere sund, tilfredsstillende og meningsfuld hverdag.

Med udgangspunkt i viden omkring kost og træning vil der arbejdes med de positive mentale og kropslige påvirkninger, dette kan medføre. Arbejdet med adfærdsændring vil være med udgangspunkt ACT (Acceptance and Commitment Therapy) som grundlæggende er en adfærdsterapi, der primært går ud på at handle ud fra egne værdier. Målet for ACT er at hjælpe os til at skabe et indholdsrigt, tilfredsstillende og meningsfuldt liv.

Holdet henvender sig til alle med et ønske om en livsstilsændring uanset køn og alder.

Instruktør Hanne Bilde er uddannet fysioterapeut, personlig træner og kostvejleder.

Instruktør Ole Skjold er uddannet fysioterapeut med videreuddannelse inden for ACT.

Pris 2995 kr