Rygtræning

Mandag kl. 18.15-19.10 v/fysioterapeut Ole Skjold  (der er løbende optag)

Smerter i ryggen er et stigende problem for mange danskere. Regelmæssig træning af ryggen kan nedsætte smerter og bevare smidighed, styrke og mobilitet i ryggen.

80 procent af alle danskere vil på et tidspunkt opleve, at de har ondt i ryggen eller lænden. I omkring 90 procent af de tilfælde er rygsmerterne ufarlige, og de er hverken et tegn på sygdom eller skade. Det kan dog være meget ubehageligt, og det kan løses ved at træne ryggen.

Det er bevist, at fysisk aktivitet hjælper dig til at komme dig hurtigere over rygsmerter, og det er derfor en god ide at være fysisk aktiv, hvis du gerne vil slippe af med smerterne i en fart. Rygtræning kan være en god måde at få bugt med rygsmerter eller forebygge smerterne før de indtræffer.

Fysisk aktivitet er ikke kun godt for din krop – fysisk aktivitet påvirker nemlig også humøret. Aktivitet kan altså være nøglen til et positivt og sundt liv. Når du er fysisk aktiv udskiller du nemlig et hormon, som, når det udskilles, påvirker dit humør. Det er de såkaldte endorfiner – et hormon, som blandt andet udskilles, når man er fysisk aktiv. Endorfiner hjælper populært sagt hjernen med at udskille positive stoffer til positiv tænkning og godt humør.

10 gange for kr. 800,-

Der er mulighed for at købe et ti-turskort eller købe fri træning en måned for kr. 300,- og få adgang til alle hold.