• Hjem
  • Øvrige tilbud
  • Mensendieck

Mensendieck

Mensendieck gymnastik er en individuel gymnastik, hvis formål er at skabe den størst mulige harmoni og balance i kroppen
– i såvel ro som i bevægelse.

 
Mensendieck er et gymnastiksystem, der lærer dig den rette brug af kroppens muskler og led og øger din kropsbevidsthed. Ikke alene som et middel til at opnå styrke og smidighed, men i ligeså høj grad til opbygning af en god holdning med balance i muskelgrupperne og en naturlig frihed i bevægelserne.
 
Mensendieck er for alle - uanset alder, køn eller kondition - der ønsker en kvalificeret instruktion i, hvordan deres krop kan bruges bedre og som vil forebygge  3245601 redskader på bevægeapparatet.

Mensendieck gymnastik er en anderledes form for styrketræning, som forbedrer muskelkontrol, koordination og balance.
 
Målet med Mensendieck gymnastikken er at få en velfungerende krop og bevare den sådan. Mensendieck gymnastik giver større velvære, en stærk krop med en smuk og harmonisk kropsbalance, og du instrueres i at stå, gå og sidde hensigtsmæssigt.
 
Undervisningen er individuel og foregår som enelektioner eller på hold med få elever. Du står mellem spejle og kan på den måde selv se, hvad der sker, når musklerne arbejder, dvs. spændes og afspændes.


Du kan læse mere om mensendieck på:

http://gunhild-mensendieck.dk/

Mennesket i balance