Træning for gravide

Tirsdag kl. 10.00-10.55 v/fysioterapeut Hanne Bilde (der er løbende optag)

Som gravid, er det særligt vigtig at træne kroppen.Til hjemmeside
Træningen kan være med til at reducere de gener man som gravid kan have. Dette kan være bækkenløsning, bækkensmerter, lænderygsmerter, rectus diastase (delte mavemuskler), graviditetskvalme og træthed. Samtidig vil træningen medvirke til at forberede kroppen til fødslen.
Hvis man holder sig i form under graviditeten, vil kroppen også have bedre forudsætninger for at komme sig efter fødslen.

På holdet “Træning for gravide” træner vi pulstræning, stabilitets- og styrketræning, samt bækkenbundstræning. Yderligere fokuserer vi på åndedræt og afspænding. Træningen henvender sig til gravide i alle faser af graviditeten. Der tages naturligvis hensyn til eventuelle problematikker i forbindelse med graviditeten.

Underviser er fysioterapeut Hanne Bilde, som har erfaring med og stor interesse for graviditets- og efterfødselstræning. Udover fysioterapi, varetager Hanne også klinikkens tilbud om kostvejledning, livsstilhold samt personlig træning. Hun er selv mor til 5 børn, så hendes personlige erfaring med graviditet og alt hvad det indebærer, er selvsagt stor.

Hvis du er interesseret, så kontakt os. Vi har løbende optag på holdene, så der vil altid være plads til dig. Det er dog altid små hold, så der er plads til den enkelte.

Vi glæder os til at tage imod dig (jer) her på klinikken til Træning for gravide.

10 gange for kr. 800,-

Der er mulighed for at købe et ti-turskort eller at købe fri træning en måned for kr. 300,- og få adgang til alle hold.